Lako i sigurno do ljetne figure iz snova

Uravnotežena prehrana i redovita tjelovježba svakako su jedan od načina da se pripremite za ljeto i pritom osjećate sjajno. Uz to, brigom o svom tijelu i smanjenjem masnog tkiva smanjujete i rizik obolijevanja od niza bolesti povezanih s prekomjernom tjelesnom težinom poput, dijabetesa tipa 2, srčanih i malignih bolesti te brojnih drugih. Uz pravilnu prehranu i vježbanje, jedan od načina kako možete postići idealnu figuru je tretman uklanjanja masnih naslaga.

U Nastavnom zavodu za javno zdravstvu „Dr. Andrija Štampar“ tretmane uklanjanja masnih naslaga vršimo najnovijom generacijom uređaja Exilis. Exilis je najbrži i najsnažniji medicinski uređaj za bezbolno uklanjanje masnih naslaga te oblikovanje tijela i lica bez operativnih zahvata. Rezultat je dugogodišnjeg istraživanja te je jedinstven po svom djelovanju i strukturi. Exilis je postavio nove standarde oblikovanja, zatezanja te pomlađivanja lica i tijela te je proglašen najboljim uređajem za neinvazivno uklanjanje masnih naslaga, poboljšanje tonusa kože te smanjenje celulita.

Ugodan tretman najsuvremenijom tehnologijom 

Tretman Exilisom potpuno je bezbolan i iznimno učinkovit. Potpuno siguran i bez potrebe oporavka, a pogodan je za sve tipove kože tijekom cijele godine. Exilis je od rijetkih uređaja koji može ostvariti realno smanjenje obujma od 4 do 15 centimetara nakon svega nekoliko tretmana.

Tretman traje od deset minuta do jednog sata (ovisno o broju tretiranih regija), a provodi se u razmacima od pet do deset dana. Uz pravilnu prehranu, dovoljan unos tekućine u organizam te tjelesnu aktivnost, rezultati tretmana su dugotrajni.

U dogovoru s našim stručnim timom u Centru za preventivnu medicinu možete učiniti puno toga za sebe i svoje zdravlje. Za besplatne konzultacije i termin dolaska možete se naručiti na brojeve telefona Centra 01/ 46 96 168 i 46 96 191.

Obratite nam se s povjerenjem!