Nagradni natječaj „Škola bez droge-grad bez droge": svečana dodjela nagrada, 14. prosinca

škola bez droge

Služba za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, u suradnji s Gradskim uredom za zdravstvo te Gradskim uredom za obrazovanje, i ove je godine organizirala nagradni natječaj „Škola bez droge-grad bez droge“.

Na sudjelovanje su bili pozvani svi učenici 7. i 8. razreda osnovnih škola, kao i učenici sva četiri razreda srednjih škola Zagreba. Učenici su crtali i pisali na temu ovisnosti te na taj način doprinijeli osvještavanju te smanjenu rizika od konzumiranja droga među njihovim vršnjacima. Nagradni natječaj, koji je među učenicima izazvao veliki interes, obuhvatio je dvije kategorije, nagradu za najbolji plakat i najbolji slogan, i to posebno za osnovne i posebno za srednje škole.

Svečana dodjela nagrada, čime se ujedno obilježava i kraj Međunarodnog mjeseca borbe protiv ovisnosti (15.11. – 15.12.), održat će se 

u petak, 14.12.2017. u 12.00 sati, 

u Velikoj dvorani Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ (Mirogojska 16.)

Na dodjeli nagrada bit će prisutne osobe iz javnog života Grada Zagreba, a program će voditi glumac Vedran Mlikota i pjevač Davor Gobac.

S obzirom na značaj koji ima cijela akcija, kao i važnu poruku koju će poslati, nadamo se da ćete popratiti događaj te sudjelovati u svečanosti dodjele nagrada. 

Veselimo se Vašem dolasku!