Pozivi

Poziv na provjeru poznavanja rada na računalu te stručni razgovor za radno mjesto toč. 3. Zdravstveni suradnik I - psiholog - pripravnik 2 izvršitelja/ice u Službi za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti (na određeno vrijeme)Datum objave: 18.06.2020.
Dopuna poziva na provjeru poznavanja rada na računalu te stručni razgovor za radno mjesto toč. 2. Zdravstveni suradnik I -psiholog - 1 izvršitelj/ica u Službi za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti (na neodređeno vrijeme)Datum objave: 18.06.2020.
Poziv na psihološko testiranje, provjeru poznavanja rada na računalu te stručni razgovor za radno mjesto toč. 1. Zdravstveni djelatnik III - 1 izvršitelj/ica u Službi za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti na neodređeno vrijemeDatum objave: 09.06.2020.
Poziv na provjeru poznavanja rada na računalu te stručni razgovore za radno mjesto toč. 2. Zdravstveni suradnik I - psiholog - 1 izvršitelj/ica u Službi za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti na neodređeno vrijemeDatum objave: 09.06.2020.
Poziv na psihološko testiranje, provjeru poznavanja rada na računalu i stručni razgovor za radno mjesto toč. 4. Zdravstveni djelatnik II - 3 izvršitelja/ice u Službi za školsku i adolescentnu medicinu ( na određeno vrijeme )Datum objave: 03.06.2020.
Poziv na psihološko testiranje, praktičnu provjeru rada na računalu i stručni razgovor za točku 2. Zdravstveni djelatnik III u Odjelu za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju - 1 izvršitelj/ica u Službi za epidemiologiju (na neodređeno vrijeme) Datum objave: 22.05.2020.