PETICA - igrom do zdravlja i Centar za zdravlje mladih pozivaju Vas na „5 u 1“, 8. i 10. studenoga 2017.

Ususret obilježavanju Svjetskog dana dijabetesa PETICA-igrom do zdravlja Hrvatskog liječničkog zbora u suradnji s Gradskim uredom za zdravstvo Grada Zagreba i Nastavnim zavodom za javno zdravstvo „Dr.  Andrija Štampar“ za roditelje i djecu organiziraju niz aktivnosti koje omogućuju provjeru zdravstvenog statusa te brojne zabavne i korisne radionice. Cilj aktivnosti je naglasiti važnost zdravih životnih navika za zdravlje majki, a time i djeteta.

Zdrave životne navike ključ su zdravije budućnosti cijele obitelji!

Pozivamo vas da nam se pridružite 8. ili 10. studenog od 12.00 do 19.00 sati, u Centru za zdravlje mladih pri Domu zdravlja Zagreb - Istok, Heinzelova 62a! 

U sklopu događanja „5 u 1“ imat ćete priliku savjetovati se s kineziologom i nutricionistima Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ te Dnevne bolnice za debljinu KBC Zagreb, provjeriti vaš sastav tijela te razinu krvnog tlaka i šećera u krvi. Na PETICA radionicama djeca će imati priliku na kreativan i zabavan način učiti o pravilnoj prehrani, a jednostavne, brze i zdrave recepte te trikove za zdraviju pripremu namirnica s Vama će podijeliti kuhar i pobjednik Masterchefa, Šime Sušić.