Četvrto izdanje najljepše utrke grada Zagreba „Maksimirski Minus Zwei cener”, 7. travnja 2018.

maksimirski minus zwei

Atletski klub Maksimir i ove godine u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ i Domom zdravlja Zagreb – Centar obilježava Svjetski dan zdravlja kros utrkom na 8 km s ciljem promocije zdravog načina života i uživanja u prirodi, koja će se trčati u subotu, 7. travnja u Parku Maksimir. Start utrke je u 11.00 sati na livadi kod Mogile, gdje će se održavati cjelokupni program.

Uz glavnu kros utrku, bit će organizirane kraća utrka građana na 2 kilometra i dječja utrka.

“S obzirom da imamo utrke za starije (8 km i 2 km) i za djecu možemo reći da je ovo jedinstvena utrka koju može trčati cijela obitelj. A nakon utrke svi mogu uživati u posjetu ZOO vrtu jer svaki natjecatelj dobiva bon za besplatan ulaz.” – izjavili su organizatori iz Atletskog kluba Maksimir.

Najbolji natjecatelji i natjecateljke u glavnoj utrci u ukupnom poretku bit će nagrađeni peharima, a prva tri natjecatelja i natjecateljke u svakoj kategoriji medaljama.

Posebne nagrade dodjeljuju suorganizatori natjecanja Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ i Dom zdravlja Zagreb – Centar. 

Naravno, za sve sudionike glavne utrke i utrke građana osiguran je bogati startni paket.

Redovne prijave traju do 30. ožujka 2018. godine, a prijaviti se možete na stranicama Stotinke. Sve informacije o utrci dostupne su na internetskoj stranici utrke ili facebook-u.