Javna tribina "O mentalnom zdravlju kroz sedmu umjetnost": Tanka linija perfekcionizma, 03. ožujka 2016.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na još jednu tribinu iz ciklusa „O mentalnom zdravlju kroz sedmu umjetnost“, koja će se održati 3. ožujka  2016. (četvrtak) u 17:00 sati, u Velikoj dvorani Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, Mirogojska cesta 16. Naziv tribine ovog puta bit će "Tanka linija perfekcionizma", a tema upoznavanje s perfekcionizmom i/ili opsesivno kompulzivnim poremećajem. Moderatorice su Andreja Borovečki Šimurina, dr. med., spec. psihijatrije i Lea Maričić, mag. psych. iz Službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti Zavoda.

Program:

17:00-17:30
Uvodna riječ i upoznavanje s perfekcionizmom i/ili opsesivno kompulzivnim poremećajem - Andreja Borovečki Šimurina, dr.med, spec. psihijatrije i Lea Maričić, mag. psych 

17:30-19:15
Film: "Bolje ne može"; Redatelj: James L. Brooks, uloge: Jack Nicholson, Helen Hunt

19:15-19:45
Analiza filma

 

Pedantnost – perfekcionizam – opsesivnost...gdje je granica između zdravog i bolesnog? Što se događa kada izgubimo kontrolu nad svojim navikama? Kako prepoznati i nositi se s opsesivno-kompulzivnim (OCD) smetnjama? Sve to možete saznati dolaskom i sudjelovanjem na našoj tribini.