Svečana dodjela nagrada pobjednicima natječaja "Škola bez droge-grad bez droge“, 15. prosinca 2017.

Služba za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, u suradnji s Gradskim uredom za zdravstvo te Gradskim uredom za obrazovanje, kulturu i sport, ponovno je provela Nagradni natječaj pod nazivom „Škola bez droge - grad bez droge“.

Na sudjelovanje su bili pozvani svi učenici 7. i 8. razreda osnovnih škola, kao i učenici sva četiri razreda srednjih škola Zagreba. Učenici su crtali i pisali na temu ovisnosti te na taj način doprinijeli smanjenu rizika od konzumiranja droga među njihovim vršnjacima. Nagradni natječaj, koji je među učenicima izazvao veliki interes, obuhvatio je dvije kategorije, nagradu za najbolji plakat i najbolji slogan, i to posebno za osnovne i posebno za srednje škole.

Svečana dodjela nagrada, čime se ujedno obilježava i kraj Međunarodnog mjeseca borbe protiv ovisnosti (15.11. – 15.12.), održat će se u petak, 15.12.2017. u 12.00 sati, u Velikoj dvorani Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ (Mirogojska cesta 16).

Dodjelu nagrada vodit će Vedran Mlikota, a sve će biti popraćeno glazbenim izvedbama benda pobjednika akcije "Reci glazbom stop maltretiranju!" iz XV. Gimnazije. Na dodjeli nagrada biti će prisutne osobe iz javnog života Grada.

S obzirom na značaj ove javnozdravstvene akcije, kao i važnu poruku koju će poslati, nadamo se da smo vas zainteresirali za sudjelovanje u svečanosti dodjele nagrada. 

Veselimo se Vašem dolasku!

Služba za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti