cijepljenje

Ukoliko želite direktan odgovor, unesite svoju e-mail adresu.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Mama sam djevojčice od 17 godina i htjela bi je cijepiti protiv HPV-a. Zanima me cijena cijepiva i gdje se može cijepiti s obzirom na to da živimo u Slavoniji?

Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar", gradski je zavod (Grad Zagreb) i ima osigurano cjepivo za dječake i djevojčice 8. razreda osnovne škole - koje je za tu dob, dobrovoljno, preporučeno i besplatno. Za sve informacije pokušajte kontaktirati nadležni zavod za javno zdravstvo Vaše županije.

 

Gdje se studentica može cijepiti protiv HPV-a?

U Nastavnom zavodu za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ cjepivo je osigurano samo za djevojčice i dječake osmih razreda osnovne škole.

Cijepljenje protiv HPV-a - odrasli

Zanima me cijena cjepiva protiv HPV-a, imam 29 godina.

Putovanje u Maroko i cijepljenje protiv putničkih bolesti

Vezano uz potrebu cijepljenja za odlazak na turističko putovanje u Maroko. Kakva je vaša preporuka, protiv čega se sve cijepiti? Koliko traje zaštita nakon provedenih cijepljenja?

Cijepljenje protiv Žute groznice

Planiram putovanje u Ugandu za koje je obvezno cijepljenje protiv Žute groznice. Koliko bih ranije trebala primiti cjepivo, trebam li se najaviti i kolika je cijena?

Cijepljenje protiv hepatitisa A i trbušnog tifusa

U kojem terminu se moguće cijepiti protiv hepatitisa A i trbušnoga tifusa? Je li se potrebno unaprijed naručiti?

Cijepljenje protiv HPV-a u Hrvatskoj

Od 2015. godine cijepljenje je u redovitom programu kao preporučeno i besplatno. Cijepe se djevojčice i dječaci u osmom razredu osnovne škole, a u školskoj godini 2016/2017.

Cijepljenje protiv Žute groznice (putničke bolesti)

Protiv Žute groznice možete se cijepiti svaki radni dan od ponedjeljka do petka od 8,30 do 15,00 sati, bez prethodnog naručivanja. Cijepiti se možete u našem Centru za cijepljenje i putničke bolesti, Mirogojska cesta 16. Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.