dani zdravlja

Dani zdravlja u City Centru one

Dani zdravlja u City Centru One, 19. i 20. svibnja 2018.

U nedjelju, 20. svibnja, od 11 do 15 sati, besplatno možete provjeriti stanje krvnog tlaka, kolesterola te šećera u krvi, dok od 16 do 19 sati možete obaviti spirometriju i oksimetriju. Učinite korak ka zdravijem životu i pridružite nam se na Danima zdravlja!

Dani zdravlja u City Center one East i West, 30. rujna i 1. listopada

Pozivamo vas da u petak i subotu, 30. rujna i 1. listopada, dođete u City Center gdje će vam naši liječnici i nutricionisti dati najbolje zdravstvene savjete, a moći ćete izmjeriti krvni tlak, šećer u krvi i kolesterol, sudjelovati u radionicama i drugim aktivnostima te tako napraviti korak ka zdravijem životu cijele obitelji!

Dani zdravlja u City Centru one East i West, 13. do 15. svibnja

Uz potporu Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar", Gradskog ureda za zdravstvo i Crvenog križa grada Zagreba, City Centre one organizira Dane zdravlja u okviru kojih se posjetitelji mogu informirati i testirati zdravstvene parametre te se prisjetiti ili naučiti kako pružiti prvu pomoć.

Javnozdravstvene akcije „Dani zdravlja“

Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ započeo je s ciklusom javnozdravstvenih akcija kojima je cilj educirati građane o brojnim zdravstvenim temama te im približiti spektar zdravstvenih usluga koje Zavod pruža upravo na mjestima gdje građani provode dio svog slobodnog ili radnog vremena – velikim trgovačkim centrima. Prigodom...