Tjedan otvorenih vrata Centra za preventivnu medicinu, 15. do 19. prosinca 2014.

U Centru za preventivnu medicinu od 15. do 19. prosinca očekuje vas Tjedan otvorenih vrata. U vremenu od 09,00 do 12,00 sati naš multidisciplinarni tim stručnjaka odgovorit će na vaša pitanja o zdravlju, upoznati vas s djelatnostima, programima i uslugama Centra, savjetovati o svim pitanjima vezanim uz očuvanje i unaprjeđenje zdravlja, smanjenje rizika od kroničnih nezaraznih bolesti te kako usvojiti zdravije stilove života.
 
Po dolasku u Centar moguće je izmjeriti razinu šećera u krvi i krvni tlak, savjetovati se, ali i dogovoriti termin za besplatnu analizu tjelesne mase, spirometriju, EKG i mjerenje krvnog tlaka pomoću tlakomjera koji omogućava pregled fizioloških karakteristika krvnih žila. Do kraja 2014. godine na sve ostale usluge našim korisnicima odobravamo 10% popusta (test intolerancije na hranu, neinvazivno uklanjanje masnih nakupina, limfna drenaža, test na celijakiju, TSH test (hormon štitnjače), tumorski markeri i izrada individualnih programa tjelesne aktivnosti i prehrane).
 
Pozivamo vas da posjetite Centar za preventivnu medicinu i saznate sve vezano uz unaprjeđenje zdravlja i prevenciju bolesti!