Postanite DONATOR!

donator

Poštovani/a,

želite li pomoći Nastavnom zavodu za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ doniranjem novčanog iznosa, proizvoda, usluga ili radova, a u svrhu poboljšanja kvalitete medicinske skrbi i kvalitete rada u Zavodu, molimo Vas da ispunjena pisma namjere (preuzmite na donjoj poveznici) šaljete na adresu: NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO „DR. ANDRIJA ŠTAMPAR“, Mirogojska cesta 16, 10 000 Zagreb ili na adresu elektronske pošte uprava@stampar.hr, kako bismo proveli daljnji postupak za realizaciju Vaše donacije.

Ako ste se odlučili za donaciju proizvoda, usluge ili radova, molimo Vas da uz pismo namjere za doniranje priložite ponudu, račun ili drugi odgovarajući dokument o vrijednosti doniranog gdje će biti istaknuta TOČNA pojedinačna i ukupna vrijednost  koju namjeravate donirati.

Tražene podatke o donaciji Zavod je dužan prikupiti kao obveznik primjene Uredbe o sastavljanju i predaji Izjave o fiskalnoj odgovornosti i Izvještaja o primjeni fiskalnih pravila („Narodne novine“, broj 95/19), te Uputi za postupanje Ministarstva zdravstva o prethodnoj suglasnosti na prihvat donacije (Klasa: 030-01/16-01/36 i Ur. broj: 534-08-1-2/1-16-01 od 19.07.2016. godine).

Za sve upite vezano za donacije ljubazno molimo da nam se obratite putem telefona na broju 01/46 96 151.

OBRAZAC PISMO NAMJERE - novčani iznos, proizvodi, usluge i radovi

Unaprijed zahvaljujemo što prepoznajete naša nastojanja i želju da zajedno sa Vama, našim vjernim klijentima i donatorima, stvaramo zdraviju budućnost!