Novost 18.03.2025
Održana radionica „Deklariranje i ocjena kvalitete prehrambenih i kozmetičkih proizvoda“
Image
Radionica hrana i kozmetika

U utorak, 18. ožujka u Velikoj dvorani Zavoda, u sklopu projekta „Plavi ceker“, održana je radionica „Deklariranje i ocjena kvalitete prehrambenih i kozmetičkih proizvoda“. Radionicu su organizirali djelatnici Službe za zdravstvenu ekologiju – Referentnog centra Ministarstva zdravstva za analize zdravstvene ispravnosti hrane, dok je nositelj projekta je Gradski ured za gospodarstvo, ekološku održivost i strategijsko planiranje Grada Zagreba.

Cilj održavanja radionice bila je edukacija i savjetovanje proizvođača, kako bi otklonili eventualne nedostatke u proizvodnji i dodatno poboljšali svoje proizvode.

Osim predstavnika Grada Zagreba, radionici su prisustvovali različiti proizvođači i prerađivači hrane i kozmetike uz stručnjake Zavoda. Nakon predavanja je održana i vrlo zanimljiva rasprava o mogućnostima unaprjeđenja proizvodnje i poslovanja u segmentu zadovoljavanja različitih zakonskih i podzakonskih zahtjeva s kojima se u praksi susreću proizvođači, te su dogovorene i konkretne suradnje u budućnosti.


Služba za zdravstvenu ekologiju – Referentnog centra Ministarstva zdravstva za analize zdravstvene ispravnosti hrane

Image
Radionica „Deklariranje i ocjena kvalitete prehrambenih i kozmetičkih proizvoda“
Image
Radionica „Deklariranje i ocjena kvalitete prehrambenih i kozmetičkih proizvoda“
Image
Radionica „Deklariranje i ocjena kvalitete prehrambenih i kozmetičkih proizvoda“
Image
Radionica „Deklariranje i ocjena kvalitete prehrambenih i kozmetičkih proizvoda“
Image
Radionica „Deklariranje i ocjena kvalitete prehrambenih i kozmetičkih proizvoda“
Image
Radionica „Deklariranje i ocjena kvalitete prehrambenih i kozmetičkih proizvoda“