Biometeorološka prognoza za grad Zagreb

petak, 29.10.2021.
Povoljno

Nastavlja se razdoblje povoljnih biometeoroloških prilika. U takvim će se uvjetima, meteoropati i kronični bolesnici s područja grada Zagreba osjećati dobro i uglavnom neće imati zdravstvenih tegoba uzrokovanih vremenom. U jutarnjim je satima moguća magla pa upozoravamo na adekvatnu zaštitu. Izlazak na otvoreno danju uz lagane šetnje može pridonijeti primjerenoj koncentraciji i dobrom raspoloženju.

četvrtak, 28.10.2021.
Povoljno

Biometeorološke prilike će na području grada Zagreba biti slične kao i prethodnih dana. Povoljan utjecaj vremena na meteoropate i kronične bolesnike može narušiti pojava magle u jutarnjim satima. Ostatak dana, ni meteoropati ni kronični bolesnici ne bi trebali osjećati tegobe uzrokovane vremenom.

srijeda, 27.10.2021.
Povoljno

Nakon jutra koje mjestimice može biti maglovito, danju će biometeorološke prilike na zagrebačkom području biti povoljne. Većinom sunčano vrijeme poticat će izlazak na otvoreno. Lagane šetnje mogu pridonijeti jačanju imuniteta te podržavati dobro raspoloženje i primjerenu koncentraciju.

ponedjeljak, 25.10.2021.
Povoljno

Na zagrebačkom će području prevladavati stabilni atmosferski uvjeti, pa će u skladu s tim i biometeorološke prilike biti povoljne. Niske jutarnje temperature i moguća magla mogu pojačavati tegobe astmatičara i srčanih bolesnika, no u ostatku dana ni meteoropati ni kronični bolesnici ne bi trebali osjećati tegobe uzrokovane vremenom.