Biometeorološka prognoza za grad Zagreb

utorak, 28.09.2021.
Povoljno

Iako atmosferske prilike nad zagrebačkim područjem neće biti u potpunosti stabilne, biometeorološke prilike će biti razmjerno povoljne. Osjetljiviji meteoropati i kronični bolesnici ipak mogu osjećati blaži umor i slabiju koncentraciju, osobito u prvom dijelu dana.

ponedjeljak, 27.09.2021.
Neutralno

Zbog nestabilnosti u atmosferi, na zagrebačkom području ponajviše u drugom dijelu dana, biometeorološke prilike neće biti sasvim povoljne. Uz iznadprosječno toplo vrijeme i veliku količinu vlage u zraku, osjećaj sparine kod meteoropata može izazvati razdražljivost i loše raspoloženje, a kod kroničnih bolesnika jačanje zdravstvenih tegoba.

nedjelja, 26.09.2021.
Povoljno

Biometeorološke prilike na zagrebačkom će području, uz stabilne atmosferske uvjete i pretežno vedro vrijeme, biti povoljne. Vremenske prilike će boravak na otvorenom učiniti ugodnim te će pozitivno utjecati na raspoloženje meteoropata i ublažavanje tegoba kroničnih bolesnika.

subota, 25.09.2021.
Povoljno

Uz stabilne atmosferske uvjete, biometeorološke će prilike na zagrebačkom području biti povoljne. Ni kronični bolesnici ni meteoropati neće osjećati tegobe uzrokovane vremenom. Pretežno sunčano vrijeme i osjet ugode u granicama ugodnog, pa čak i toplog, bit će motivirajući za dulji boravak na otvorenom što će kod mnogih dodatno doprinijeti dobrom raspoloženju.

petak, 24.09.2021.
Povoljno

Uz postupan porast temperature te i dalje stabilne atmosferske uvjete, biometeorološke prilike u gradu Zagrebu bit će povoljne. Meteoropati i kronični bolesnici neće osjećati tegobe uzrokovane vremenom. Sunčano i većinom dana vedro vrijeme mnoge će potaknuti na boravak na otvorenom što će pozitivno utjecati na dobro raspoloženje.