Novosti

Obavijest o lokaciji i terminima cijepljenja bez prethodne najave od 3. do 15. kolovoza 2021. godine

Od 03. do 15. kolovoza radi samo punkt Velesajam i to ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8.00 do 12.00 sati, a utorkom i četvrtkom od 15.00 do 19.00 sati.

Kako se zaštiti od velikih vrućina?

Kada se govori o zaštiti zdravlja od visokih temperatura i zaštiti od UV zračenja treba napomenuti da su posebno ugrožene skupine: djeca, osobe starije dobi, kronični bolesnici i osobe koje rade na otvorenim prostorima. Za vrijeme trajanja velike vrućine pridržavajte se preporuka lokalnih zdravstvenih ustanova.

1. Stručna konferencija: Suradnjom u EU projektu Svi za pamćenje (SPAM) do bolje skrbi za osobe s demencijom i njihove obitelji, 29. rujan 2021.

1. Stručna konferencija održat će se u srijedu, 29. rujna 2021. godine u Hotelu International Zagreb - uz pridržavanje epidemioloških mjera. Konferencija se održava u okviru EU Projekta Svi za pamćenje (SPAM) kojeg provodi Grad Zagreb.

NZJZ „Dr. Andrija Štampar“ ne izdaje COVID putovnice, nego samo COVID potvrde o obavljenom testiranju

EU COVID potvrdu izdaje Ministarstvo zdravstva Republike Hrvatske. Potvrdu se može zatražiti online putem portala e-Građani, a za one koji nemaju tu mogućnost, HZZO je ovlašten izdati

Simpozij TORCH i druge infekcije u trudnica i djece: epidemiologija, klinička slika, dijagnostika, terapija i prevencija, 17. rujna 2021.

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na Simpozij TORCH i druge infekcije u trudnica i djece: epidemiologija, klinička slika, dijagnostika, terapija i prevencija, koji će se održati u četvrtak, 17. rujna 2021.

Mogućnost povišenih koncentracija prizemnog ozona u gradu Zagrebu

kvaliteta zraka

Poštovani građani, obavještavamo Vas da zbog povišenih temperatura zraka može doći do povišenih koncentracija prizemnog ozona u zraku. Simptomi izloženosti prizemnom ozonu koji se pojavljuju uključuju: kašalj, iritaciju grla, bol prilikom dubokog udisanja zraka, bol u prsima, te glavobolju i mučninu. Ovo se posebno odnosi na djecu, osobe s...

Građani Zagreba od sutra mogu primiti cjepivo Janssen bez prethodnog naručivanja

janssen

Građani grada Zagreba od danas mogu primiti cjepivo Janssen bez prethodnog naručivanja. Osim visokog stupnja zaštite, velika prednost ovog cjepiva je i ta što se prima u samo jednoj dozi,

Stranice