Događanja

1. Stručna konferencija: Suradnjom u EU projektu Svi za pamćenje (SPAM) do bolje skrbi za osobe s demencijom i njihove obitelji, 29. rujan 2021.

1. Stručna konferencija održat će se u srijedu, 29. rujna 2021. godine u Hotelu International Zagreb - uz pridržavanje epidemioloških mjera. Konferencija se održava u okviru EU Projekta Svi za pamćenje (SPAM) kojeg provodi Grad Zagreb.

Simpozij TORCH i druge infekcije u trudnica i djece: epidemiologija, klinička slika, dijagnostika, terapija i prevencija, 17. rujna 2021.

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na Simpozij TORCH i druge infekcije u trudnica i djece: epidemiologija, klinička slika, dijagnostika, terapija i prevencija, koji će se održati u četvrtak, 17. rujna 2021.

Kalendar javnozdravstvenih akcija "Hodanjem do zdravlja" za lipanj-kolovoz 2021.

hodanjem do zdravlja

Hrvatski zavod za javno zdravstvo, kao krovna javnozdravstvena ustanova, provodi Nacionalni program promicanja zdravlja „Živjeti zdravo“ u suradnji s mrežom županijskih zavoda za javno zdravstvo. Na temelju Nacionalnog programa nastao je projekt „Živjeti zdravo“ koji je sufinanciran

Ove subote pridružite se borbi protiv plućne hipertenzije na Maksimirskom Minus Zwei ceneru

Atletski klub Maksimir je i ove godine u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ i Veleučilištem Velika Gorica „najljepšu utrku grada Zagreba“ posvetio borbi protiv plućne hipertenzije. Utrka će se održati u subotu 26. lipnja, u 10 sati

Svjetski dan kretanja - Prigodno predstavljanje uređene hodačke staze i parka Živjeti zdravo u Gradu Zagrebu

Živjeti zdravo u Gradu Zagrebu

Na Svjetski dan kretanja, 10. svibnja 2021. u sklopu projekta Živjeti zdravo Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u suradnji s Gradskim uredom za zdravstvo Grada Zagreba i Nastavnim zavodom za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ prigodno će biti predstavljene uređene hodačka staza i park Živjeti zdravo u Gradu Zagrebu.

Sportski dan za djecu i mladež s oštećenjem sluha

Sportski dan za djecu i mladež s oštećenjem sluha

Sportski dan za djecu i mladež s oštećenjem sluha održan je 24. travnja 2021. godine na području Rekreacijskog športskog centra Jarun, uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera

Stranice