Edukacije i radionice
13.02.2023
Živjeti zdravo u vrtiću
Image
Živjeti zdravo u vrtiću
Vrijeme održavanja:

Pozivamo Vas da sudjelujete na predstavljanju i edukaciji o mogućnostima korištenja edukativnog materijala iz područja promicanja zdravlja u predškolskoj dobi, „Živjeti zdravo u vrtiću”. Edukacija će se provesti u sklopu provedbe projekta „Živjeti zdravo“, sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda u organizaciji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, Društva medicinskih sestara dječjih vrtića Hrvatske udruge medicinskih sestara, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom. Na sastanku će sudionicima biti distribuirani edukativni materijali. 

Edukacija će se održati u:

srijedu, 22. veljače 2023. godine u Velikoj dvorani Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, Mirogojska cesta 16, Zagreb, s početkom u 9.30 sati. 

Ljubazno Vas molimo da sudjelovanje predstavnika Vašeg vrtića, ravnatelja/ravnateljice, zdravstvene voditeljice ili drugog člana stručnog tima potvrdite na adresu elektronske pošte: maja.langmorovic@hzjz.hr, najkasnije do petka, 17. veljače 2023. godine.

Sudjelovanje je bodovano od strane Hrvatske komore medicinskih sestara.

Vaše sudjelovanje i početak naše suradnje od velike je važnosti za osnaživanje aktivnosti promicanja zdravlja u djece predškolske dobi te se istinski radujemo Vašem odazivu u što je moguće većem broju.