Tribina
04.03.2022
Obitelj, obiteljske tajne i savezi
Oznake: 
Image
tribina-15
Vrijeme održavanja:

Dragi roditelji, teško je sveobuhvatno i precizno definirati modernu obitelj. U tradicionalnom smislu primarnu obitelj bi činili roditelji i djeca, a proširenu/sekundarnu djedovi i bake te ostali rođaci. Suvremeno shvaćanje obitelji je daleko opsežnije i obuhvaća puno kompleksnije odnose. Bez obzira kako ju definiramo, uvijek možemo reći da postoje one funkcionalne i one disfunkcionalne. U koju od tih kategorija će neka obitelj ući ovisi, između ostalog, i o tome jesu li članovi međusobno iskreni i u kojoj mjeri stvaraju međusobne saveze.

U svakoj obitelji postoje tajne, međutim ukoliko su one učestale i trajne, to može dovesti do loših međusobnih odnosa. Savezi su također prisutni, ali se postavlja pitanje u kojoj mjeri su prirodni i poželjni.

Na pitanja:“ Koje su to dobre, a koje loše tajne? Koji savezi su poželjni?“ odgovorit ćemo na našoj tribini.

Tribina je namijenjena roditeljima, a organizira je Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ u suradnji s Gradskim uredom za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom i Gradskim uredom za obrazovanje, sport i mlade Grada Zagreba.

Kada? Četvrtak, 31. ožujka 2022. godine, s početkom u 18 sati putem Youtube kanala.

Tribinu će voditi mr. Snježana Šalamon, dipl. socijalna radnica.

Molimo da svoju prijavu uputite elektronskom poštom na adresu: andreja.radic@stampar.hr