Stručni skupovi
25.09.2023
15. stručni skup Funkcionalna hrana u Hrvatskoj "Sinergija gospodarstva, znanosti, tehnologije, kontrole i sigurnosti hrane"
Image
Food
Vrijeme održavanja:
-

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Hrvatskog društva prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, uz suorganizaciju Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu te pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede i Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta, 5. listopada 2023. održat će se 15. stručni skup Funkcionalna hrana u Hrvatskoj  pod nazivom "Sinergija gospodarstva, znanosti, tehnologije, kontrole i sigurnosti hrane".

Skup se održava u cilju kontinuiranog praćenja tendencija razvoja tržišta funkcionalne hrane, koje prate i povećana ulaganja prehrambene industrije u razvoj takvih proizvoda te bolja informiranosti potrošača o hrvatskim nutritivno visokovrijednim prehrambenim proizvodima a zanimljivost i aktualnost tematike skupa svake godine rezultiraju izrazito velikim interesom sudionika a stručni skup postaje već tradicionalno okupljanje znanstvenika, predstavnika nadležnih ministarstava te javnih i privatnih ustanova uključenih u kontrolu i sigurnost hrane, proizvođača prehrambenih proizvoda i potrošača.

Više na: https://www.hgk.hr/15-strucni-skup-funkcionalna-hrana-u-hrvatskoj-najava

Izvor: HGK