Dodjele i promocije
24.11.2020
Djelatnicima Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ svečano uručena Zahvalnic
Oznake: 
Image
Djelatnicima Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ svečano uručena Zahvalnica
Vrijeme održavanja:

ZAHVALA ZA BRIGU O SVIM SUGRAĐANIMA U VRIJEME EPIDEMIJE KORONAVIRUSA

Zagreb, 23. studenoga – Predsjednik Udruge ravnatelja osnovnih škola Grada Zagreba, prof. Josip Petrović, uručio je djelatnicima Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ Zahvalnicu za sav dosadašnji rad i trud. Ovaj znak zahvalnosti su primili liječnici, medicinske sestre i tehničari te ostali djelatnici Zavoda, koji su u ovoj godini svojim nesebičnim angažmanom uvelike doprinijeli u borbi protiv koronavirusa. 

Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ od svog osnutka djeluje i postoji isključivo na dobrobit svojih sugrađana. Zdravlje i sigurnost svakog pojedinca glavna su motivacija djelatnika Zavoda, a samo su vođeni tom mišlju uspjeli pronaći nadljudsku snagu, kakvu su pokazali u ovoj godini. Stoga je Udruga ravnatelja osnovnih škola Grada Zagreba pripremila simboličan znak zahvale za sve vrijedne ljude, koji su svakodnevno na prvoj liniji borbe protiv koronavirusa. 

„Velika mi je čast i zadovoljstvo uručiti ovim vrijednim i hrabrim ljudima zahvalnicu za sve što svakodnevno čine za nas. Ovaj skroman i simboličan znak zahvale ne može ni približno nagraditi sve zdravstvene djelatnike Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“. Međutim, ne može ni približno iskazati našu istinsku zahvalnost i ponos što upravo mi imamo jedan ovakav Zavod i ljude velikog srca, na čiju pomoć i zalaganje uvijek možemo računati, bez obzira na težinu situacije.“ rekao je prof. Josip Petrović, predsjednik Udruge ravnatelja osnovnih škola Grada Zagreba.

Zahvalnica

Zahvalnica OŠ Augusta Cesarca

Zahvalnica OŠ Ivana Granđe

Zahvalnica OŠ Ksavera Šandora Gjalskog

Zahvalnica OŠ Sesvete