09.03.2023
Stručna tribina - predstavljanje rezultata na projektu “Istraživanje utjecaja klimatskih promjena na razvoj plijesni, mikotoksina i kvalitetu žitarica s prijedlogom mjera”, ožujak
Image
Projekt "Istraživanje utjecaja klimatskih promjena na razvoj plijesni, mikotoksina i kvalitetu žitarica s prijedlogom mjera"
Vrijeme održavanja:

Pozivamo vas na održavanje Stručne tribine povodom predstavljanja rezultata na projektu: “Istraživanje utjecaja klimatskih promjena na razvoj plijesni, mikotoksina i kvalitetu žitarica s prijedlogom mjera”.

Stručna tribina održat će se u četvrtak, 16. ožujka 2023. godine na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, Vladimira Preloga 1, u Fakultetskoj vijećnici s početkom u 12:00 sati.

PROGRAM:

  1. Predstavljanje projekta “Istraživanje utjecaja klimatskih promjena na razvoj plijesni, mikotoksina i kvalitetu žitarica s prijedlogom mjera” - prof. dr. sc. Jasna Bošnir, dipl. ing. (voditeljica Službe za zaštitu okoliša i zdravstvenu ekologiju)

  2. Prikaz rezultata pojavnosti mikotoksina u analiziranim vrstama žitarica - dr. sc. Martina Ivešić, dipl. ing. (voditeljica Odjela za zajedničke i potvrdne analitičke metode)

Voditeljica projekta: prof. dr. sc. Jasna Bošnir, dipl. ing.