Simpoziji
11.09.2023
2. simpozij o problemu ovisničkog ponašanja mladih „Mladi i (ne)ovisni“ Alkohol i mladi
Image
Mladi i neovisni
Vrijeme održavanja:
-

2. simpozij o problemu ovisničkog ponašanja mladih „Mladi i (ne)ovisni alkohol i mladi će se održati 8. prosinca 2023. godine, a moći ćete ga pratiti i u hibridnom obliku – putem youtube kanala.

Simpozij organizira Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, uz potporu Grada Zagreba - Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom i Povjerenstva Grada Zagreba za prevenciju i suzbijanje zlouporabe droga i drugih oblika ovisnosti.

Na Simpoziju ćemo govorit o raširenosti problema pijenja alkohola kod mladih, značaju prevencije i ranih intervencija te o načinu na koji se može utjecati na smanjenje potražnje za alkoholom. Predavači su ugledni znanstvenici, teoretičari i praktičari. 

Simpozij će biti prijavljen Hrvatskoj komori socijalnih radnika, Hrvatskoj psihološkoj komori, Hrvatskoj komori socijalnih pedagoga, Hrvatskoj komori medicinskih sestara i Hrvatskoj liječničkoj komori.

Detaljne informacije o načinu prijave, kotizaciji i preliminarni program objavit ćemo tijekom listopada na internetskoj stranici Zavoda http://stampar.hr/ i na facebook profilu „Mentalisti“ https://www.facebook.com/mentalisti.nzzjz