Međunarodni kongres
19.02.2020
1. Međunarodni kongres laboratorijske dijagnostike
Oznake: 
Image
1. Međunarodni kongres laboratorijske dijagnostike
Vrijeme održavanja:
-

Poštovani/a, 

pozivamo Vas na aktivno sudjelovanje na 1. međunarodnom kongresu laboratorijske dijagnostike, koji će se održati od 25. do 27. rujna 2020. godine u Zenici, Bosna i Hercegovina.

Ovaj Kongres organiziraju Komora medicinsko-laboratorijskih dijagnostičara FBiH i Institut za zdravlje i sigurnost hrane Zenica, uz suorganizatore: Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" i Hrvatski veterinarski institut iz Zagreba, Medicinski fakultet Univerziteta u Zenici, Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta/Univerziteta "VITEZ" u Travniku i Udruženje zdravstvenih profesionalaca Srbije.

Glavni cilj Kongresa je, uz obilježavanje desetogodišnjice formiranja strukovne Komore medicinsko-laboratorijskih dijagnostičara FBiH predstavljanje postojećih slabosti i ciljeva za budućnost, kako u Bosni i Hercegovini, tako i u zemljama u okruženju, i predstavljanje znanstveno-stručnih radova iz područja laboratorijske djelatnosti.

Pozivamo laboratorijske stručnjake svih profila, studente dodiplomskog, magistarskog i doktorskog studija, kao i njihove mentore da se aktivno uključe u rad Kongresa i da kroz poster-prezentacije i usmena izlaganja predstave svoje radove te da međusobno razmijene iskustva.

Poziv na Kongres

Invitation Letter

Prijavni obrazac

Registration Form