Izjava o privatnosti

Internetskom stranicom www.stampar.hr (dalje u tekstu: "web stranica") upravlja Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, Mirogojska cesta 16, 10000 Zagreb, OIB 33392005961 (dalje u tekstu: "Zavod").

Izjava o privatnosti odnosi se na osobne podatke koje Zavod kao voditelj obrade prikuplja putem web stranice. Zavod poštuje pravo na zaštitu osobnih podataka  korisnika svoje web stranice stoga Vam donosimo informacije na koji način postupamo s Vašim podacima, u koje ih svrhe koristimo i koja su Vaša prava u odnosu na zaštitu osobnih podataka.

Zavod može prikupljati i obrađivati Vaše osobne podatke, kao što su ime i prezime, e-mail adresa i druge podatke koje nam sami dostavite.

Zavod se može koristiti tim podacima kako bi odgovorio na Vaše pojedinačne upite i stupio s Vama u kontakt ako ste to zatražili.

 

Kako koristimo Vaše osobne podatke

Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo, kako bismo uz Vašu suglasnost mogli:

  1. odgovoriti na Vaš upit koji ste nam postavili putem kontakt e-maila
  2. odgovoriti na Vaš prijedlog, pritužbu ili pohvalu
  3. poslati besplatni newsletter
  4. poslati poziv na događanja u organizaciji Zavoda
  5. analizirati korištenje stranicom radi stalnog poboljšanja i prilagođavanja sadržaja Vašim potrebama

 

Dijeljenje Vaših osobnih podataka

Vaši osobni podaci koristit će se isključivo u gore navedene svrhe, te se neće prenositi ili ustupati trećoj strani.

 

Poveznice na druge web stranice

Naša Stranica sadrži poveznice na druge internetske stranice nad kojima nemamo nikakvu kontrolu . Zavod nije odgovoran za politike ili prakse zaštite osobnih podataka drugih internetskih stranica. Ako takvim internetskim stranicama pristupite putem naše Stranice, pogledajte Izjave o privatnosti na tim stranicama kako biste mogli razumjeti kako se na njima prikupljaju i obrađuju Vaši osobni podaci.

 

Kako pohranjujemo Vaše osobne podatke

Sve informacije koje smo o Vama prikupili pohranjujemo u sigurnoj i zaštićenoj bazi podataka.

 

Informacije vezane uz Vaša prava

U svakom trenutku imate pravo od Zavoda zatražiti pristup Vašim osobnim podacima i ispravak ili brisanje Vaših osobnih podataka ili ograničavanje obrade koja se odnosi na Vas. Imate pravo na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prijenos podataka.

Navedena prava mogu biti ograničena u određenim situacijama - primjerice, u slučaju kada imamo zakonsku obvezu obrađivanja Vaših osobnih podataka.

Ako ste dali privolu na obradu Vaših podataka, takvu suglasnost možete u bilo kojem trenutku povući.

Ako ste se odlučili za primanje newslettera ili drugih obavijesti od Zavoda, ali ste se naknadno predomislili, ukidanje takve opcije moguće je odjavom u bilo kojem trenutku na primljenom newsletteru.

 

Kontakt

U slučaju bilo kakvih pitanja vezano za zaštitu osobnih podataka i ostvarenje Vaših prava, možete se obratiti našem službeniku za zaštitu podataka  na adresu:

Osoba odgovorna za zaštitu osobnih podataka

Mirogojska cesta 16

10 000 Zagreb

E-mail: dpo@stampar.hr

 

Ažuriranje Izjave o privatnosti

Izjavu o privatnosti možemo tijekom vremena ažurirati. Sva ažuriranja biti će pravovremeno objavljena na našoj web stranici.

Stupa na snagu: 25. svibnja 2018.