Novost 14.05.2024
17. konferencija o sigurnosti i kvaliteti hrane, 13. do 15. svibnja
Image
HGK

U organizaciji Sektora za poljoprivredu HGK, od 13. do 15. svibnja 2024. godine u Opatiji, u hotelu Ambasador, održat će se 17. konferencija o sigurnosti i kvaliteti hrane

Poseban naglasak će biti na održivosti u poslovanju prehrambene industrije zatim na digitalizaciji i korištenju umjetne inteligencije, govoriti ćemo i o izmjenama doručak direktiva, upravljanju opozivom, mikroplastici, neurogastronomiji, zahtjevima za ambalažu i  brojnim drugim zanimljivim temama. Sudjelovati će predstavnici nadležnih tijela, stručnjaci iz subjekta u poslovanju hranom, laboratorija itd.

Jedan od predavača bit će voditelj Odjela za zdravstvenu ispravnost i kvalitetu hrane (Služba za zdravstvenu ekologiju) dr. sc. Dario Lasić, dipl. ing. 

Program možete preuzeti OVDJE.

Više informacija dostupno na https://www.hgk.hr/17-konferencija-o-sigurnosti-i-kvaliteti-hrane-najava.


Izvor: https://www.hgk.hr/17-konferencija-o-sigurnosti-i-kvaliteti-hrane-najava