U organizaciji Sektora za poljoprivredu HGK, od 13. do 15. svibnja 2024. godine u Opatiji, u hotelu Ambasador, održat će se 17. konferencija o sigurnosti i kvaliteti hrane.
Poseban naglasak će biti na održivosti u poslovanju prehrambene industrije zatim na digitalizaciji i korištenju umjetne inteligencije, govoriti ćemo i o izmjenama doručak direktiva, upravljanju opozivom, mikroplastici, neurogastronomiji, zahtjevima za ambalažu i brojnim drugim zanimljivim temama. Sudjelovati će predstavnici nadležnih tijela, stručnjaci iz subjekta u poslovanju hranom, laboratorija itd.
Jedan od predavača bit će voditelj Odjela za zdravstvenu ispravnost i kvalitetu hrane (Služba za zdravstvenu ekologiju) dr. sc. Dario Lasić, dipl. ing.
Program možete preuzeti OVDJE.
Više informacija dostupno na https://www.hgk.hr/17-konferencija-o-sigurnosti-i-kvaliteti-hrane-najava.
Izvor: https://www.hgk.hr/17-konferencija-o-sigurnosti-i-kvaliteti-hrane-najava