Novost 02.11.2021
Novi termini cijepljenja i dodatna lokacija PCR testiranja na Zagrebačkom Velesajmu
Image
Drive in
Termini cijepljenja prema javnom pozivu na Cijepnom punktu Velesajam odvijaju se prema sljedećem rasporedu: ponedjeljkom, srijedom, petkom, subotom i  nedjeljom od 8.00 do 12.00 sati te utorkom i četvrtkom od 14.30 do 19.00 sati.

Zagreb, 2. studenoga – Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević održao je redovnu konferenciju za medije na kojoj se osvrnuo i na epidemiološku situaciju nastavno na COVID-19. Posjetio je novi punkt za cijepljenje na Zagrebačkom Velesajmu u Paviljonu 9 te Drive-in za PCR testiranje na ulazu Zapad 2.

Na konferenciji za medije najavljeno je kako će od utorka, 2. studenog, cijepljenje protiv bolesti COVID-19 svim dostupnim vrstama cjepiva bit moguće obaviti na cjepnom punktu Velesajam u Paviljonu 9, umjesto dosadašnjeg Paviljona 6. Termini cijepljenja prema javnom pozivu na Cijepnom punktu Velesajam odvijaju se prema sljedećem rasporedu: ponedjeljkom, srijedom, petkom, subotom i  nedjeljom od 8.00 do 12.00 sati te utorkom i četvrtkom od 14.30 do 19.00 sati.

„U Zagrebu je najveći obuhvat cijepljenih prvom dozom, cijepljeno je 55 posto ukupnog stanovništva. Radimo sve što možemo da se poveća udio cijepljenog stanovništva, kako bi se obuzdao novi val epidemije. Dva od tri odrasla građana cijepljena su i po tome je Zagreb bolji od drugih županija, ali to nije dovoljno", rekao je Tomašević.

S radom kreće i novi punkt za Drive-in testiranje smješten na ulazu Zapad 2 Zagrebačkog Velesajma. Građani će se moći testirati sedam dana u tjednu od 10 do 13 sati, pri čemu će se testiranje provoditi samo temeljem uputnice liječnika primarne zdravstvene zaštite i isključivo uz prethodno online naručivanje. Podsjećamo da će Drive-in na Mirogojskoj cesti 16 raditi po novom radnom vremenu: od ponedjeljka do petka od 9.00 do 15.00 sati te subotom i nedjeljom od 8.00 do 13.00 sati, također uz obavezno prethodno naručivanje.

Za PCR testiranje se potrebno naručiti putem poveznice https://prijavnicentar.hr/hr_HR/testiranje/stampar.

 

zagrebački velesajam

 

velesajam - jug