Novost 19.01.2022
Obavijest roditeljima: naručivanje djece na PCR testiranje
Image
PCR

Dragi roditelji,

zbog velikog porasta novooboljelih i među školskom populacijom, ljubazno vas molimo za strpljenje i razumijevanje. Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ i nadalje osigurava posebne termine za testiranje djece i kapaciteti su maksimalno prošireni, ali isto tako se brzo pune. Stoga je potrebno, uz obaveznu uputnicu liječnika obiteljske medicine za PCR testiranje, pripremiti sljedeće podatke: ime i prezime djeteta, datum rođenja, OIB, MBO, adresu elektronske pošte i adresu stanovanja.

Ukoliko iz bilo kojeg razloga nećete biti u mogućnosti doći na testiranje, obavezno je otkazivanje termina, kako bi netko drugi mogao doći u navedeno vrijeme.

Pozivni centar NZJZ „Dr. Andrija Štampar“ dostupan je sedam dana u tjednu od 8.00 do 20.00 sati na sljedećim brojevima telefona: 01/46 96 308, 01/46 96 315, 01/55 63 102, ili slanjem navedenih podataka na email adresu covidinfo@stampar.hr.

Tijekom angažmana u Pozivnom centru djelatnici isključivo pružaju telefonske informacije i rade predbilježbe pa još jednom molimo za strpljenje, čak i ako vam se čini da se nitko ne javlja jer su zauzeti na drugoj liniji.

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju!