Novost 11.11.2021
Okrugli stol „Centar za sigurnost i kvalitetu hrane – znanost u praksi“

eu centar

Obavještavamo vas da ovaj petak, 12. studenoga 2021. godine s početkom u 10,00 sati uživo možete pratiti online streeming Okruglog stola Centar za sigurnost i kvalitetu hrane znanost u praksi

Okruglom stolu možete pristupiti putem sljedeće poveznice:

https://youtu.be/z8g3s6ToFUY

Program:

10,00 10,15 sati        Pozdrav sudionika i otvorenje Okruglog stola: ravnateljica Zavoda, dr. sc. Sandra Šikić, dipl. ing.

10,15 10,45 sati        Značajke tala i njihovo održivo korištenje u uzgoju masline, prof. dr. sc. Marija Romić, Odsjek za agroekologiju, Zavod za melioracije Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu 

10,45 12,00 sati       Okrugli stol

Sudionici Okruglog stola:

  • Predstavnica Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske, doc. dr. sc. Jelena Đugum, ravnateljica Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva
  • Prof. dr. sc. Dražen Lušić, predsjednik IFOAM AgriBioMediterraneo (ABM), Regionalne grupe Svjetske krovne organizacije Međunarodne federacije pokreta ekološke poljoprivrede (IFOAM), Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci i Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci
  • Dr. sc. Martina Ivešić, dipl. ing., voditeljica Odjela za zajedničke i potvrdne analitičke metode, Nastavni zavod za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar 
  • Dr. sc. Jadranka Roša, rukovoditeljica Službe za certifikaciju proizvoda, Hrvatske šume d.o.o.
  • Jacinta Vuković, dr. med., Zagrebački maslinarski institut

Voditeljica Okruglog stola: dr. sc. Adela Krivohlavek, dipl. ing.

Organizacija Okruglog stola sufinancirana je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.