djeca

Emocionalna pismenost
Novost16.10.2023.
Grad Zagreb je nedavno izdao brošuru pod nazivom "Emocionalna pismenost: Smjernice za roditelje, odgajatelje, nastavnike i sve koji žele znati više
Živjeti zdravo u vrtiću
Novost13.02.2023.
Pozivamo Vas da sudjelujete na predstavljanju i edukaciji o mogućnostima korištenja edukativnog materijala iz područja promicanja zdravlja u predškolskoj dobi, „Živjeti zdravo u vrtiću”.
Svjetski dan borbe protiv dječjeg rada
Novost10.06.2022.
Dječji rad je kršenje prava svakog djeteta na djetinjstvo te kršenje svih vladinih temeljnih zadataka i dužnosti da zaštiti djecu. Na svjetskoj razini svako deseto dijete je žrtva iskorištavanja u svrhu rada.
Sportski dan
Događanje28.05.2021.
Sportski dan za djecu i mladež s oštećenjem sluha održan je 24. travnja 2021. godine na području Rekreacijskog športskog centra Jarun, uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera. Organiziran je u sklopu projekta „Uključivanje gluhe djece i mladeži u redovan sustav sporta“, u suradnji s Hrvatskim sportskim savezom gluhih (HSSG) i Zagrebačkim sportskim savezom gluhih (ZSSG). I ovaj događaj nastavak je uspješne suradnje Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ s Hrvatskim sportskim savezom gluhih.