sajam zdravlja

Sajam zdravlja_odgođeno
Novost20.09.2023.
Nažalost, radi nepovoljne vremenske prognoze Sajam zdravlja u gradskoj četvrti Maksimir se odgađa. Sljedeći Sajam zdravlja održat će se 7. listopada u GČ Črnomerec, a o događanju u Maksimiru ćemo pravovremeno obavijestiti građane.
Sajam zdravlja2
Novost18.09.2023.
Sedmo, po redu edukativno događanje ponovno je okupilo veliki broj građana, koji su imali priliku više naučiti o važnosti pravilne prehrane, redovite tjelesne aktivnosti i aktivnog načina života.
Štampar u tvom kvartu
Novost11.09.2023.
Zagrebački zdravstveni djelatnici vraćaju se korijenima našeg javnog zdravstva i načelima dr. Andrije Štampara.
štampar
Novost21.04.2023.
Drugi ovogodišnji Sajam zdravlja „Štampar u tvom kvartu“ održat će se ove subote (22. travnja) za gradske četvrti Gornja i Donja Dubrava!
deja ovakvog javnozdravstvenog sajma jest približiti zdravstvenu uslugu svim stanovnicima grada Zagreba te obići gradske četvrti i pružiti našim sugrađanima brigu o zdravlju u njihovom kvartu.
Novost03.04.2023.
Ideja ovakvog javnozdravstvenog sajma jest približiti zdravstvenu uslugu svim stanovnicima grada Zagreba te obići gradske četvrti i pružiti našim sugrađanima brigu o zdravlju u njihovom kvartu.
sajam sesvete
Novost22.10.2022.
Na cjelokupno događanje, ali i važnost ovog projekta za građane osvrnuo se predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba, Joško Klisović. „Izuzetno sam zadovoljan ovom javnozdravstvenom akcijom te ovom prilikom zahvaljujem i ravnatelju, dr. Branku Kolariću i svim djelatnicima Zavoda
štampar
Novost04.10.2022.
Vraćamo se idejama dr. Andrije Štampara i zdravstvene savjete i preporuke donosimo u gradske kvartove. Ključni cilj projekta „Sajam zdravlja: Štampar u tvom kvartu“ jest podizanje zdravstvene pismenosti građana (A. Štampar: „Liječnik treba biti narodni učitelj“), kroz programe promicanja zdravlja i prevencije bolesti.