ja-roditelj

Roditeljski pritisak_JA roditelj
Novost03.10.2023.
Ljeto i vrijeme odmora je završilo prije, nego što smo željeli i eto nas na početku još jedne školske godine. Djeca se vraćaju starim, a možda i ponekoj novoj obvezi.
Usamljenost
Novost05.06.2023.
U posljednje se vrijeme puno govori i piše o usamljenosti i izoliranosti među mladom populacijom. Prema brojnim istraživanjima, ovi problemi su sve izraženiji među djecom i adolescentima, a i praksa to potvrđuje.
GENERACIJA X
Novost04.04.2023.
Povijest protječe u generacijskim ciklusima, koji se izmjenjuju svakih dvadesetak godina, a svaki ima svoje posebnosti.
ja-roditelj
Novost07.03.2023.
Vrlo često možemo čuti primjedbe roditelja kako danas nije lako biti roditelj ili kako je roditeljstvo najteži zadatak s kojim su se susreli.
ja roditelj
Novost01.02.2023.
Kada govore o odgoju djece i stručnjaci i roditelji s pravom naglašavaju važnost dosljednosti, smatrajući je najvažnijim elementom odgojnog procesa.
energetska pića
Novost29.12.2022.
U našem svijetu živi se jako brzo i u sve kraćem vremenu potrebno je obaviti sve više zadataka. Zbog toga mnoge ljude privlače proizvodi koji obećavaju čudesna i brza rješenja za određene probleme.
božić
Novost09.12.2022.
Polako smo ušli u adventsko vrijeme i približavamo se, za većinu ljudi, najdražim blagdanima u godini. Grad je okićen, gdje god se okrenemo s radija do nas dolaze zvuci božićnih pjesama, izlozi su puni šarenila i uređeni prekrasnim poklonima, koji nam najavljuju da je Božić blizu.
ja-roditelj
Novost02.12.2022.
Ljudi su od pamtivijeka pronalazili načine na koje će si ugoditi, na koje će se zabaviti. Možemo reći da je potreba za zabavom postojala od kada postoji čovjek. 
ja-roditelj
Novost27.09.2022.
Odgoj djeteta zahtjevan je zadatak i traži ogroman trud od strane roditelja. To je činjenica koju svaki roditelj zna i trudi se biti spreman na nju.